GROEPSPRAKTIJK KINESITHERAPIE

WAAR GEZONDHEID EN GEZOND BEWEGEN CENTRAAL STAAN.

behandelingen

SPORT-/MUSCULOSKELETALE KINESITHERAPIE

Deze vorm van kinesitherapie richt zich op het behandelen en voorkomen van blessures aan het bewegingsapparaat. Bij Revapunt begrijpen we dat een actieve levensstijl essentieel is voor een gezond welzijn, maar dat letsels helaas soms onvermijdelijk zijn.

Onze ervaren kinesitherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van sport- en bewegingsgerelateerde blessures, zoals pees- en spierletsels, gewrichtspijn en overbelasting. Met behulp van oefentherapie, manuele therapie, myofasciale therapie en mobilisatietechnieken pakken we je zwakke schakels aan om u terug te brengen naar uw optimale functioneringsniveau.
Of u nu een recreatieve sporter bent die zijn prestaties wil verbeteren of die blessures wil voorkomen, of iemand die gewoon pijnvrij en gezond wil bewegen: bij Revapunt bent u aan het juiste adres. We streven ernaar u te helpen uw doelen te bereiken en u te ondersteunen op weg naar een gezond en actief leven.

Enkele voorbeelden van letsels waarmee wij u kunnen helpen:

– Algemene gewrichtsproblemen in de schouder, elleboog, pols, heup, knie, enkel, voet: verminderde kracht of beweeglijkheid (al dan niet door degeneratie)
– Nek- en rugpijn
– Valproblemen
– Spierletsels: scheur, verrekking, contractuur (bv: achillespeesscheur, hamstring verrekking,…)
– Peesletsels: tendinopathie, scheur, overbelasting (bv: rotator cuff tendinopathie, achillespeestendinopathie, bicepspeesscheur, tendinopathie van de bilspieren of adductoren,…)
– Ligamentaire letsels
– Frozen shoulder
– Schouderinstabiliteit
– Tennis- of golferselleboog
– Femoro-acetabulair impingement
– Meniscusletsel
– Voorste kruisbandletsel
– Runner’s knee of Jumper’s knee
– Enkelverstuiking
– …

MAAK EEN AFSPRAAK

Garanties

  • Herstelproces op jouw maat.
  • Ruime tijdsbesteding via persoonlijke begeleiding en mogelijkheid tot langer individueel trainen. Ondersteuning met behulp van thuisoefeningen.
  • Open en positief gerichte communicatie, zowel naar patiënt als naar behandelende artsen toe. Feedback tussen patiënt en therapeut is heel belangrijk.
  • Volledige privacy met aparte behandelruimtes.
  • Kwalitatieve kinesitherapie binnen een kwalitatieve setting. Onze therapeuten hebben jarenlange ervaring en knowhow en scholen zich permanent bij.