GROEPSPRAKTIJK KINESITHERAPI

WAAR GEZONDHEID EN GEZOND BEWEGEN CENTRAAL STAAN.

Kinesitherapie

Behandeling in de praktijk: €34

Huisbezoek: €37

PRAKTISCHE INFO

  • Wij werken enkel op afspraak. Een afspraak kan enkel telefonisch via 03/7766505. Een afspraak annuleren kan tot 24u op voorhand zonder dat deze in rekening wordt gebracht.
  • Wij zijn niet geconventioneerd, tenzij voor personen met verhoogde tegemoetkoming. Na de behandelingenreeks krijgt u een getuigschrift voor verstrekte hulp mee, hiermee kan u een groot deel terugkrijgen van de mutualiteit.
  • Wat meebrengen: voorschrift van de arts, klever van de mutualiteit, identiteitskaart, ev. verslag operatie/medische beeldvorming/…(*), eventueel makkelijk zittende kledij.
    (*)kan via itsme of IDkaart met code zodat we samen met jou je beeldvorming kunnen bekijken
  • Wanneer huisbezoek? Wanneer u net bent geopereerd en u geen vervoer heeft om tot in de praktijk te komen of wanneer u slecht te been bent (door een aandoening, valrisico,…) en u kinesitherapie nodig heeft om stabiel te blijven. Huisbezoeken zijn altijd in de regio van onze praktijk in Sint-Niklaas, zodanig dat onze verplaatsingstijd tot het minimum beperkt blijft.
  • Maatregelen omtrent covid19: Om uzelf, uw kinesist en de andere patiënten te beschermen, vragen wij u om volgende maatregelen in acht te nemen: u bent min. 1 week symptoomvrij en niet in contact geweest met besmette personen. Indien dit niet het geval is, neemt u telefonisch contact op om een nieuwe afspraak in te plannen. U brengt steeds uw eigen proper mondmasker mee, u ontsmet en/of wast uw handen bij het betreden van de praktijk en bij het buitengaan.