GROEPSPRAKTIJK KINESITHERAPIE

WAAR GEZONDHEID EN GEZOND BEWEGEN CENTRAAL STAAN.

ONZE MISSIE EN VISIE

Gezondheid en gezond bewegen staan bij ons centraal. Verbeteren van ‘quality of life’ is bij Revapunt steeds het uitgangspunt. Vanuit de expertise in ons vak – (sport)kinesitherapie, pre- en postoperatieve begeleiding, respiratoire revalidatie en manuele therapie – zijn wij de trouwe partner in uw herstelproces.

Wij houden van een individuele aanpak: elke persoon wordt op basis van diens hulpvraag behandeld en vanuit een holistische benadering begeleid.

Wij dragen kwaliteitsvolle zorg hoog in het vaandel: onze therapeuten scholen zich regelmatig bij en werken evidence based (gebaseerd op wetenschappelijke evidentie). Ook de feedback tussen patiënt en therapeut is een noodzakelijke factor voor het goede verloop van de behandeling.

Samen met u werken wij op actieve wijze aan uw gezondheid!

Garanties

  • Herstelproces op jouw maat.
  • Ruime tijdsbesteding via persoonlijke begeleiding en mogelijkheid tot langer individueel trainen. Ondersteuning met behulp van thuisoefeningen.
  • Open en positief gerichte communicatie, zowel naar patiënt als naar behandelende artsen toe. Feedback tussen patiënt en therapeut is heel belangrijk.
  • Volledige privacy met aparte behandelruimtes.
  • Kwalitatieve kinesitherapie binnen een kwalitatieve setting. Onze therapeuten hebben jarenlange ervaring en knowhow en scholen zich permanent bij.