GROEPSPRAKTIJK KINESITHERAPIE

WAAR GEZONDHEID EN GEZOND BEWEGEN CENTRAAL STAAN.

behandelingen

Kinesitherapie bij reumatische aandoeningen

Reumatoïde artritis, spondyloarthropathie en andere reumatische aandoeningen profiteren aanzienlijk van kinesitherapie. Het is een essentieel onderdeel van de behandeling om symptomen te verminderen en uw functionaliteit en levenskwaliteit te verbeteren.

Bij Revapunt streven we ernaar u te ondersteunen bij het omgaan met de fysieke beperkingen en pijn die worden veroorzaakt door uw aandoening. We helpen u bij het behouden en/of verbeteren van uw mobiliteit, spierkracht en algemeen welzijn. Het is belangrijk om de grenzen van uw lichaam te begrijpen en deze veilig en effectief te verleggen door middel van gezond bewegen.

Ons behandelplan is op maat gemaakt en afgestemd op uw persoonlijke behoeften en doelen. Het omvat een combinatie van educatie, pijnmanagement, actieve oefentherapie, manuele therapie, advies over aanpassingen in uw woon- en werkomgeving. We onderhouden een nauw contact met uw reumatoloog en andere zorgverleners om u de best mogelijke zorg te bieden.

Enkele voorbeelden van reumatische aandoeningen zijn:

– Reumatoïde artritis
– Psoriasis artritis
– Spondyloartropathieën
– Spondylitis ankylosans (ziekte van Bechterew)
– Sjörgen syndroom
– Lupus erythematosus
– Polymyalgie rheumatica
– …

MAAK EEN AFSPRAAK

Garanties

  • Herstelproces op jouw maat.
  • Ruime tijdsbesteding via persoonlijke begeleiding en mogelijkheid tot langer individueel trainen. Ondersteuning met behulp van thuisoefeningen.
  • Open en positief gerichte communicatie, zowel naar patiënt als naar behandelende artsen toe. Feedback tussen patiënt en therapeut is heel belangrijk.
  • Volledige privacy met aparte behandelruimtes.
  • Kwalitatieve kinesitherapie binnen een kwalitatieve setting. Onze therapeuten hebben jarenlange ervaring en knowhow en scholen zich permanent bij.