GROEPSPRAKTIJK KINESITHERAPIE

WAAR GEZONDHEID EN GEZOND BEWEGEN CENTRAAL STAAN.

TEAM

Ons team bestaat uit drie enthousiaste kinesitherapeuten, elk met hun eigen specialisaties, die klaar staan om u te begeleiden. De rode draad die ons verbindt? Onze enorme passie voor het functioneren van het menselijk lichaam, waarbij we altijd oog hebben voor zowel het fysieke als het mentale aspect. Vanuit deze gedrevenheid bieden we uitgebreide uitleg over het hoe en waarom van uw klachten, vergroten we het bewustzijn rond beweging en gezondheid en werken we aan het verbeteren van uw welzijn via onze verschillende behandelingsmogelijkheden.
Bij Revapunt staat u centraal en streven we ernaar om u de best mogelijke zorg te bieden!

Marc Minnebo

Voor de behandeling van musculoskeletale klachten, reumatische en respiratoire aandoeningen bent u bij Marc aan het goede adres. Daarnaast kan u ook bij hem terecht voor manuele therapie, pre- en postoperatieve revalidatie en de begeleiding van chronische hyperventilatie en chronische pijn.

Afgestudeerd in juni 1985: kinesitherapie Hogeschool Gent.

Van januari 1986 tot juni 2011 deeltijds werkzaam in Sint-Vincentiusziekenhuis Antwerpen en Mucoreferentiecentrum Antwerpen met daarnaast zelfstandige kinepraktijk te Sint-Niklaas.

Bijzondere beroepsbekwaamheid Respiratoire Kinesitherapie.

In de afgelopen jaren diverse opleidingen musculoskeletale technieken en revalidatie, respiratoire en cardiale revalidatie, chronische pijn, Cyriax en Mulligan, chronische hyperventilatie, flywheel training.

Voor vragen: mail marc.minnebo@revapunt.be

AFSPRAAK MAKEN